Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent BURCHT, ANTWERPSESTEENWEG (Marijke & Gert) : 'Ons huis was de eerste dag de deur al uit, dankzij het prima werk van Ruth. Zij was bovendien een grote hulp vooraf en nadien bij het afhandelen van de compromis. Zij keek ook niet op een uurtje werk. Top!'
12/11/2018 - Succesverhalen

Direct verkopen

Verkocht op eerste dag

Onze vastgoedmakelaar Ruth heeft bewezen dat ze slechts één dag nodig heeft om een woning te verkopen. De eigenaars van de woning in Burcht, Antwerpsesteenweg waren dan ook zeer enthousiast over haar aanpak: "Ons huis was de eerste dag de deur al uit, dankzij het prima werk van Ruth. Zij was bovendien een grote hulp vooraf en nadien bij het afhandelen van de compromis. Ze keek ook niet op een uurtje werk. Top!"

Schatting onroerend goed

Wilt u weten hoeveel uw eigendom waard is? Wij voeren voor u een gratis schatting uit! Onze makelaars kennen de markt en kunnen perfect inschatten wat uw woonst waard is, rekening houdend met allerlei verschillende factoren zoals locatie, afwerkingsgraad en oppervlakte. We streven naar een maximale marktconforme verkoopprijs van uw onroerend goed.

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan