Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent HAMME, Vooruitgangstraat (familie De Paep-De Caluwé) : 'Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling van Tanja. Al onze vragen werden telkens goed beantwoord. Wij overwegen om in de toekomst opnieuw beroep te doen op Huyzen.'
21/02/2019 - Succesverhalen

HAMME, Vooruitgangstraat (familie De Paep-De Caluwé) : 'Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling van Tanja. Al onze vragen werden telkens goed beantwoord. Wij overwegen om in de toekomst opnieuw beroep te doen op Huyzen.'

Ons eerste huis

Tevreden kopers

De kopers van het pand in de Vooruitgangstraat te Hamme waren zeer tevreden bij de aankoop van hun eerste woning: "Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling van Tanja. Al onze vragen werden telkens beantwoord. Wij overwegen om in de toekomst opnieuw beroep te doen op Huyzen."

Hoeveel kost mijn huis?

Bent u op zoek naar een immo makelaar in Vlaanderen? U kan ons telkens vrijblijvend contacteren voor de schatting van een onroerend goed.

Vastgoed advies

Bent u ook zoek naar een eerste woonst en hebt u hierbij nog veel vragen? Wij kunnen u vertellen waar u moet op letten bij de aankoop van een appartement, grond of woning. Spring gerust eens binnen in een van onze vastgoedkantoren.

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan