Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG RESIDENTIE VIERGEMEET (Beveren, Viergemeet) : ZATERDAG 24 OKTOBER (10u-15u)
28/09/2020 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG RESIDENTIE VIERGEMEET (Beveren, Viergemeet) : ZATERDAG 24 OKTOBER (10u-15u)

Laatste fase woonproject Viergemeet 

U heeft wellicht al weet van de ontwikkeling van de site ‘Viergemeet’ in Beveren. Recent werd de verkoop van de laatste fase gelanceerd. Deze verkoop loopt als een trein. Na amper een maand was al 35% van deze fase uitverkocht.

Het project is ingeplant in nieuw parkgebied, op wandelafstand van het centrum.  Deze groenzone met vijver en speeltuinen is verkeersvrij vermits het gemotoriseerd verkeer zich enkel tot aan de rand van het project mag begeven. Hierdoor kunnen bewoners ten volle genieten van rust. Qua faciliteiten zijn bewoners ook goed voorzien: in de onmiddellijke nabijheid treft u scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort.

Het gebouw is perfect zuid-west georiënteerd. Er werd veel aandacht besteed aan de buitenruimte: alle appartementen beschikken over riante, zonovergoten terrassen.  Voor de opstelling van de terrassen en de appartementen werd er in het bijzonder gelet op het garanderen van maximale privacy.

De vierde en laatste fase van dit project bestaat uit twee blokken met zeer ruime appartementen.
Blok Noord-Oost en blok Oost tellen respectievelijk 30 en 25 ruime appartementen, telkens met 1, 2 of 3 slaapkamers. In totaal zijn er 56 ondergrondse garageboxen met inpandige berging, voorzien van de nodige stopcontacten.

Voor dit project wordt er gewerkt met gerenommeerde aannemers. Deze innovatieve ontwikkeling is gebaseerd op een slim ontwerp en maakt gebruik van de nieuwste bouwtechnieken, die een hoge energiezuinigheid garanderen. Het project kreeg het ‘bijna-energieneutraal’ label door de combinatie van warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

In dit project wordt de lat hoog gelegd: hoge plafondhoogtes, grote raampartijen, ruime terrassen, royale afwerkingsbudgetten, doorgedreven akoestische en thermische isolatie.

Bovendien voorziet de gemeente Beveren in een eenmalige subsidie van 2.000€.

Tenslotte zal u merken dat er goed werd nagedacht over alle aspecten van het leefcomfort. Zo zijn de appartementen en garages rolstoelvriendelijk. Inbraakveilige deuren en camerabewaking dragen bij tot de veiligheid van de bewoners.

 

Uitstekende investering

De hoge vastgoedprijzen en de veranderende mentaliteit rond kopen of huren, heeft tot gevolg dat de huurmarkt sterk in opmars is en de vraag naar moderne en energiearme huurappartementen sterk toeneemt.

 

In Beveren is er een bijzondere doelgroep als huurder: de expats (iemand die tijdelijk in een land verblijft omwille van het werk) uit Waaslandhaven en de Haven van Antwerpen. Deze beide havens zijn de grootste werkgever van het land, met maar liefst 140.000 jobs.

De toename van de jobs in de havenbedrijven zorgen dus voor een huurzekerheid in de regio.

Het spreekt voor zich dat, wie in de haven werkt en wil wonen in een groene omgeving, uitkomt in Beveren.

Het project Viergemeet ligt in het centrum van Beveren-Waas, een gemeente met bijna 50.000 inwoners. Beveren is de aangenaamste en grootste gemeente van het Waasland.

In Residentie Viergemeet worden er appartementen aangeboden die uitstekend zijn voor expats: luxueuze, ruime appartementen met 1 slaapkamer.

De appartementen uit de vorige fases van het project worden (bemeubeld) verhuurd aan expats tegen 1000-1150 euro/maand.

In vergelijking met de vorige fases, staat deze laatste fase nog verder qua architectuur, milieuvriendelijkheid en uitvoering. Ook de volledige zuid-westelijke oriëntatie en de grote zonneterrassen garanderen dat voormelde huurprijzen minimaal haalbaar zijn.

 

Open-Huyzen-Dag en infosessie

De laatste fase wil ook zeggen de laatste kans. Dit is een unieke kans om een kwalitatief hoogstaand appartement in een rustige, groene omgeving te kopen.

Ontdek dit schitterend nieuwbouwproject tijdens de Open-Huyzen-Dag, die plaatsvindt op zaterdag 24 oktober van 10 uur tot 15 uur op de site van Viergemeet.

Om 13u voorzien we een infosessie voor geïnteresseerde vastgoedinvesteerders. We nemen uiteraard corona-maatregelen. Het evenement vindt in de openlucht plaats, met een maximum van 100 deelnemers. We vragen aan bezoekers om vooraf de handen te ontsmetten en een mondmasker te dragen.

Meer informatie : michel@huyzen.be of 0472 40 28 49

https://bit.ly/337jJ8E

 

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan