Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent Moerzeke, Edouard Passtraat: "Perfecte samenwerking. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop we de woning hebben leren kennen."
02/07/2019 - Succesverhalen

De perfecte samenwerking

Positieve ervaring

De kopers van de villa te Moerzeke, Edouard Passtraat zijn zeer enthousiast over hun kennismaking met Huyzen Vastgoedgroep: "Perfecte samenwerking. We zijn heel tevreden over de manier waarop we de woning hebben leren kennen tijdens de rondleiding en het verdere verloop tijdens de aankoop van de woning. Wij zouden zeker overwegen in de toekomst opnieuw beroep te doen op Huyzen. Door deze positieve ervaring denken we eraan om onze huidige woning te laten verkopen door Huyzen Vastgoed. Voor ons is alles perfect gelopen."

Uw huis te koop?

Wenst u uw onroerend goed ook snel en professioneel te verkopen? Aarzel dan niet om ons immokantoor in DendermondeAntwerpen, Beveren, Lokeren of Gent te contacteren voor een gratis waardebepaling.

Vastgoed kopen?

Bent u ook op zoek naar een woning, chalet, bungalow, villa, appartement of bouwgrond te koop? Schrijf u in op deze website en blijf op de hoogte van alle immobiliën die we te koop aanbieden.

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan