Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Castor Park, Kallobaan 86 te Beveren op 03/07 (10u-14u)
09/02/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Castor Park, Kallobaan 86 te Beveren op 03/07 (10u-14u)

UITSTEKENDE LIGGING 

Nieuwbouwproject Castor Park situeert zich op een steenworp van de Grote Markt van Beveren en alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort.
Het project is ingeplant in een aangenaam park aangelegd met vijver en bankjes, welke bijdraagt tot een ongeëvenaarde oase van rust voor haar bewoners.

Castor Park biedt een gevarieerde mix van appartementen en woningen aan. De 63 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn verdeeld over 3 blokken (C, D en E). De 17 woningen met 3 of 4 slaapkamers zijn verdeeld over 2 blokken (A en B). 

KWALITATIEVE AFWERKING

Elke woonentiteit wordt kwalitatief afgewerkt, aan de hand van het lastenboek. U geniet van een hoog niveau van wooncomfort, onder meer door een compleet uitgeruste keuken en badkamer en een ruim terras, dat naadloos aansluit bij de gezellige woonkamer. De woningen en gelijkvloers appartementen beschikken bovendien over een ruime, aangelegde tuin met tuinberging.

OPEN-HUYZEN-DAG

Bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 03/07 (10u-14u) in Beveren, Kallobaan 86.

Op zoek naar een moderne woongelegenheid in Beveren?
☎️ 03 775 03 30

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan