Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Dahlia, Kamerstraat 14-24 te Buggenhout op 2/10 (10u-15u)
18/08/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Dahlia, Kamerstraat 14-24 te Buggenhout op 2/10 (10u-15u)

Modern nieuwbouwproject met groen uitzicht

Nieuwbouwproject Dahlia is uitstekend gelegen, op een steenworp van alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort. Het project omvat 16 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 4 woningen met 3 slaapkamers. 

Alle appartementen zijn voorzien van een terras. De gelijkvloers appartementen en de woningen genieten van een geprivatiseerde tuin met terras.  De achtergelegen, gemeenschappelijke tuin met sfeerverlichting verzekert een groen uitzicht.

Door het afwisselend spel van verspringende volumes en verschillende gevelmaterialen heeft WE-Architects een hedendaags, aantrekkelijk gebouw ontworpen. Er wordt gewerkt met verschillende type daken (plat en hellend). Hierdoor oogt de architectuur fris en modern maar ook huiselijk

 Kwalitatief en duurzaam

Er wordt bijzondere aandacht besteed aan het ecologische aspect van het project. De woningen en appartementen zijn bijna-energieneutraal en voldoen dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

Elke woonentiteit is voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, enzovoort. 

OPEN-HUYZEN-DAG

Schrijf u in en bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 2/10 (10u - 15u) in Buggenhout, Kamerstraat 14-24.

Op zoek naar een moderne woongelegenheid in Dendermonde?
☎️ 052 22 33 33

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan