Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG Residentie De Ster, Smidsestraat 11 te Grembergen op 17/04 (10u-15u)
23/03/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG Residentie De Ster, Smidsestraat 11 te Grembergen op 17/04 (10u-15u)

Kleinschalige residentie in rustige omgeving

Residentie De Ster is gelegen op het dorpsplein van Grembergen, in de onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort. Vanuit deze eigentijdse, kleinschalige residentie heeft u zicht op de kerk.

Dit nieuwbouwproject omvat 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, 5 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Duurzaam en energiezuinig

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, volledig uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Deze nieuwbouwresidentie is energiezuinig en voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een ventilatiesysteem type D en een doorgedreven thermische en akoestische isolatie en een aangepast ventilatiesysteem.

OPEN-HUYZEN-DAG

Schrijf u in en bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 17/04 (10u - 15u) in Grembergen, Smidsestraat 11.

Op zoek naar een moderne woongelegenheid in Dendermonde?
☎️ 052 22 33 33

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan