Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG Residentie Léon,  Glazenleeuwstraat 160 te Beveren op 25/04 (10u-13u)
24/03/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG Residentie Léon, Glazenleeuwstraat 160 te Beveren op 25/04 (10u-13u)

Groen woonproject nabij het centrum

Dit nieuwbouwproject Léon situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, sportpark Beveren, enzovoort.

Projectontwikkelaar GES Invest Projects opteerde voor een groene aankleding (struiken, bomen, grasperken, enzovoort) waardoor het project mooi opgaat in haar groene woonomgeving. Zelfs de overdekte autostaanplaatsen en fietsenstallingen worden afgewerkt met een groendak. Achteraan wordt een gemeenschappelijke groene zone voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen.

Deze kleinschalige residentie omvat 11 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 11 overdekte autostaanplaatsen met bijhorende afsluitbare berging en een overdekte fietsenstalling.

Duurzaam en energiezuinig

Deze nieuwbouwresidentie is Bijna- Energie- Neutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnige terras. De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een privatieve tuin.

Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

OPEN-HUYZEN-DAG

Bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 25/04 (10u-13u) in Beveren, Glazenleeuwstraat 160.

Op zoek naar een moderne woongelegenheid in Beveren?
☎️ 03 775 03 30

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan