Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject The George, Oude Dorpsstraat 45-47 te Vrasene op 25/04 (14u-17u)
Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject The George, Oude Dorpsstraat 45-47 te Vrasene op 25/04 (14u-17u)
24/03/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject The George, Oude Dorpsstraat 45-47 te Vrasene op 25/04 (14u-17u)

Uitstekende ligging

Dit nieuwbouwproject situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, enzovoort.

Residentie The George omvat 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 19 overdekte, semi-ondergrondse autostaanplaatsen alsook een fietsen- en vuilnisberging.

Om een thuisgevoel te creëren, wordt er een gemeenschappelijke tuinzone voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan de kinderen om er te spelen en aan de buurtbewoners om er te verbroederen.

Onevenaarbaar wooncomfort

De bewoner van elke entiteit geniet van een onevenaarbaar wooncomfort, onder andere dankzij een aangepast ventilatiesysteem (type D) en een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnige terras. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privatieve tuin.

Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

OPEN-HUYZEN-DAG

Bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 25/04 (14u-17u) in Vrasene, Oude Dorpsstraat 45-47.

Op zoek naar een moderne woongelegenheid in Beveren?
☎️ 03 775 03 30

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan