Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Anna te Gent op 03/07 (10u-16u)
03/06/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Anna te Gent op 03/07 (10u-16u)

Prestige nieuwbouwproject in de historische binnenstad van Gent

Nieuwbouwproject Anna is gelegen op het Sint-Annaplein te Gent, op een steenworp van alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort. 

Anna, een prestige project waar het verleden en de toekomst elkaar ontmoeten, omvat negen nieuwbouwappartementen. Er bestaat een mogelijkheid om twee appartementen samen te voegen.

Bouwpromotor Juri deed beroep op de archieven van de dienst Onroerend Erfgoed voor een totale reconstructie van het voormalige herenhuis in neoclassicistische stijl, dat werd afgebroken omwille van haar vervallen toestand. Zo een totaalreconstructie van een historisch herenhuis is uiterst zeldzaam in België. U woont dus in een huzarenstukje van onroerend erfgoed. Parkeren - vaak een probleem in de Gentse binnenstad - kan u in de ondergrondse parkeergarage met geautomatiseerde garagepoort en autolift. 

Luxueus en energiezuinig

Dit nieuwbouwproject voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming. De appartementen bieden de luxe en het comfort van nieuwbouw, omringd door de pracht en praal van een oud herenhuis.

OPEN-HUYZEN-DAG

Bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 03/07 (10u-16u) in Gent, Sint-Annaplein 30.

Op zoek naar een moderne woongelegenheid in Rupelmonde?
☎️ 09 218 50 50

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan