Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Sogeta te Eeklo op 19/08 (15u-19u) & 26/08 (15u-19u)
30/07/2021 - Open-Huyzen-Dag

OPEN-HUYZEN-DAG nieuwbouwproject Sogeta te Eeklo op 19/08 (15u-19u) & 26/08 (15u-19u)

Kwalitatief nieuwbouwproject op rustige ligging

Dit kwalitatief project is gelegen in een uiterst rustige, doodlopende straat, op een boogscheut van het centrum van Eeklo.
Fase 2 van project Sogeta bestaat uit een nieuwe verkaveling van 53 woningen, waarvan er 8 worden aangeboden. Zeven woningen worden ruwbouw-winddicht verkocht en één woning wordt volledig afgewerkt.
De hedendaagse woningen genieten van een praktische indeling. Het gelijkvloers beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, een berging, een gastentoilet, een technische ruimte/fietsenberging en een inkomhal. Op de verdieping treffen we drie slaapkamers, een badkamer met mogelijkheid voor een dubbel lavabomeubel, een inloopdouche, een ligbad en een apart toilet. 
Bovendien beschikt elke unit over een aangename, ruime tuin.

Casco afwerking

Eén van de grootste troeven is dat de woningen casco worden verkocht. U hebt als koper de volledige, vrije keuze naar afwerking en leveranciers toe.

De woningen voldoen aan de huidige normen qua energie en isolatie en hebben E-peil 40. Elke woning is voorzien van zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+.

OPEN-HUYZEN-DAG

Bezoek dit project tijdens de Open-Huyzen-Dag, die doorgaat op 19/08 & 26/08 (15u-19u)  in Eeklo, Jutestraat 1

Op zoek naar een kwalitatieve woongelegenheid in Oost-Vlaanderen?
☎️ 09 346 55 80

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan