Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent NIEUWBOUWZONDAG Residentie Parkzicht Kerkhofstraat 33 te Temse op 24/04 (10u-12u)
15/03/2022 - Open-Huyzen-Dag

NIEUWBOUWZONDAG Residentie Parkzicht Kerkhofstraat 33 te Temse op 24/04 (10u-12u)

RUSTIG GELEGEN NIEUWBOUWPROJECT AAN DE RAND VAN STEENDORP

Residentie Parkzicht is rustig en landelijk gelegen, aan de rand van Steendorp. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding met de E17 (Antwerpen en havengebied) en de N16 (Sint-Niklaas, Mechelen en Brussel) en de dorpscentra van Steendorp, Rupelmonde en Bazel. Hier vindt u alle nodige faciliteiten: winkels, scholen, openbaar vervoer, enzovoort.

Dit stijlvol nieuwbouwproject omvat 12 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een ondergrondse parkeergarage met 12 autostaanplaatsen, 12 kelderbergingen, een fietsenstalling en een afvallokaal. In de gemeenschappelijke tuin kunnen kinderen spelen en bewoners verbroederen.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D, die bijdragen tot de energiezuinigheid van de woonunits.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een goed uitgeruste keuken, een ingerichte badkamer, aangepaste thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Eind 2021 starten de ruwbouwwerken.

NIEUWBOUWZONDAG

Kom langs op nieuwbouwzondag van Parkzicht te Temse en ontdek wat dit project te bieden heeft.

Werd uw interesse geprikkeld door dit mooi ogende, rustig gelegen nieuwbouwproject te Steendorp?
☎️ 03 775 03 30

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan