Om deze functie te gebruiken dient u ingelogd te zijn.

Huyzen - Vastgoedmakelaar Antwerpen, Beveren, Lokeren, Dendermonde en Gent HAMME, Meerstraat (Karen Oris) : 'Ons huis was binnen de maand verkocht dankzij de goede service van Huyzen en de inzet van Tanja. Alles samen een erg goede, vlotte samenwerking met het kantoor en zeer aangename, warme makelaar in Tanja.'
01/02/2018 - Succesverhalen

Vlotte samenwerking met het vastgoedkantoor

Aangename, warme makelaar

De eigenares van de woning te Hamme, in de Meerstraat, was onder de indruk van de prestatie van Huyzen Lokeren: 'Ons huis was binnen de maand verkocht dankzij de goede service van Huyzen en de inzet van Tanja. Alles samen een erg goede, vlotte samenwerking met het kantoor en zeer aangename, warme makelaar in Tanja'.

Huis verkopen via makelaar

Wenst u ook uw woning snel en professioneel te verkopen? Overweeg dan zeker ook een samenwerking met één van onze immokantoren. We helpen u graag verder door middel van een schatting, welke compleet vrijblijvend is.

Nieuw huis kopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woonst kan u altijd ons volledige vastgoed aanbod bekijken op deze website. U kan zich ook inschrijven, waardoor u steeds als eerste opde hoogte wordt gebracht van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria.

contacteer ons

Vernieuwen

* Verplichte velden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan